AMNYTT amnytt.no 5/2022 | Page 79

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Schneider Electric oppgraderer Harmony -serien med en ny LED-lampemodul

En ny lysdiode gir nye fordeler til alle fagfolk som jobber med lystrykknapper , signallamper og vendere med lys : Et forenklet sortiment sparer monteringstid , gjør det enklere å bestille varer og forenkler lagerstyringen – også i servicebilen .
Schneider Electric kommer med en viktig nyhet for Harmony-serien : En ny og universell lampemodul og en ny generasjon fargede linser til lampehodene . Den nye lampemodulen avgir et kraftig og jevnt hvitt lys , og passer til alle Harmony lystrykknapper , signallamper og vendere med lys . Dermed skal fagmannen i fremtiden bare velge linse i ønsket farge ( rød , gul , grønn , hvit , oransje eller blå ) – lampemodulen er den samme , uansett oppgave . Samtidig har de fargede linsene også fått en ansiktsløftning , slik at de nå fremstår med enda klarere og tydelige farger som er enklere å skille fra hverandre . Dette gjelder også når lampen er slukket .

Parker Hannifin introduserer ny SensoControl-trykksensor for hydrogenbruksområder

Parker Hannifin , verdensledende innen bevegelses- og styringsteknologier , kunngjør lanseringen av den nye SensoControl ® SCP04-trykksensoren for hydrogenbruksområder . Med denne nyeste utviklingen følger Parker sin strategi for å utvikle produkter for nye markeder og fremtidige bruksområder .
Hydrogen brukes mer og mer i all slags transportutstyr , fra lastebiler til busser til tog og til sjøs . For å muliggjøre produksjon , transport , påfylling og lagring av hydrogen er det nødvendig med nye produkter og løsninger . Trykksensoren SCP04 fra Parker er utformet for å oppfylle de kjemiske og fysiske kravene i hele hydrogenlivssyklusen . Her er sensoren spesielt fleksibel på grunn av ulike gjenger for å matche et bredt utvalg av systemkoblinger .