AMNYTT amnytt.no 5/2022 | Page 78

78 / 82

Etter seminardelen var det båttur med MF Dikkon i strålende sol ut Frierfjorden og over til Brevik seilforenings flotte selskapslokale Seivall for grillmat og mingling utover kvelden . Regionstyret i Grenland fortjener en stor takk og heder for innsatsen de legger ned og for alt de har fått til rundt regionseminaret opp gjennom tidene . Det planlegges allerede et nytt høstarrangementet i 2023 , og det ryktes også om et kommende vårarrangement uten utflukt og middag , men med solid faglig innhold . Følg med , følg med !
AMNYTT NR . 5 2022
Rammet av pandemien Samtlige av de fem regionene i NFEA var i god driv både i 2018 og 2019 . Det ble arrangert regionale seminarer og bedriftsbesøk fra Rogaland i sør til Trondheim lenger nord . Så rammet pandemien og det har naturlig nok ikke vært noen aktivitet i 2020 og 2021 . Nå håper vi folk er klare for å være med på regionale arrangementer igjen . Vi vil i alle fall revitalisere de regionale aktivitetene . Målet er å få til minst ett arrangement i hver region i 2023 . PÅ NFEA . NO KAN DU LESE MER OM NFEAS REGIONER : https :// nfea . no / om-nfea / regioner /

Subsea Controls 2022

Subsea Controls and Power Distribution 2022 :
All about controls and power distribution technologies enabling future developments in the energy industry . We want to ensure our relevance in the new energy domain .
Subsea technology has for decades provided robust , compact and energy efficient solutions to the Oil and Gas industry .
Our professionals are enthusiastic about sharing experience and adapting to the future energy needs .

2-3 november | Kristiansand

Photo : Aker Solutions