AMNYTT amnytt.no 4/2022 | Page 69

69 / 75

reduserer energibruken og selskapets karbonavtrykk , samtidig som det oppnås økt pålitelighet , produktivitet og sikkerhet .
Fluid Control & Pneumatics , Norway I Norge er ansatte fra tidligere Aventics AS nå overdratt til Emerson Automation Solution AS med Porsgrunn som hovedkontor . Aventics er nå en av fire merkenavn i Emerson Fluid Control & Pneumatics produktportefølje . I tillegg til AVENTICS , består Emerson Fluid Control & Pneumatics produktportefølje av velkjente merkenavn som ASCO , TopWorx og TESCOM .
AMNYTT NR . 4 2022
« Under Emerson paraplyen vil vi nå kunne tilby en av markedest mest komplette produkt , system og tjeneste løsninger innen Industriell-og Maskin Automasjon til den Norske industien .» Understreker Country Sales Manager Lassi Holopainen . I tillegg er det fire personer som jobber med Avebtics produkter i Emerson . - Våre ansatte har lang fartstid og erfaring i Industriell-og Maskin Automasjon i Norge og er vel posisjonert til å kunne støtte den Norske Industrien med en fremtidsretett og mer komplett produkt og tjeneste portefølje , sier Holopainen .

Alarmhåndtering og Kontrollroms- løsninger 2022

Vi får presentert kombinerte kontrollrom og siste nytt fra et par alarmhåndteringsprosjekter
Kunstig intelligens i kontrollrom til hjelp i beslutningsstøtte er også tema
Det blir innlegg om økt bevisstgjøring på utslipp og driftsmodus på anlegg samt det siste innen standard for alarm management .
Bedriftsbesøk : Yara Norge AS - vi besøker både syrefabrikken og verdens første helautonome skip , -Yara Birkeland

21-22 sept . | Porsgrunn

LES MER !