AMNYTT AMNYTT.no 6/2022 | Page 87

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Ny ASi-3 Gateway med integrert REST API og Webserver for Industri 4.0

Det er her ASi møter IoT : Den nye ASi-3- gatewayen fra Pepperl + Fuchs muliggjør parallell skykommunikasjon og derfor enkel datatilgang for mer prosesstransparens . REST API-grensesnittet tillater parallell implementering av IIoT-applikasjoner og PLS-kommunikasjon .
Den multiprotokollkompatible AS-Interface 3-gatewayen støtter både PROFINET og EtherNet / IP . En annen fordel med gatewayen er den integrerte webserveren . Dette oppfyller ikke bare moderne cybersikkerhetskrav , men muliggjør også enkel og praktisk igangkjøring og diagnostikk via mobile enheter . All konfigurasjon og diagnostikk utføres via en standard nettleser – dyp kunnskap om PLS-programmering er ikke nødvendig . Enheten inkluderer også et SD-kort for sikkerhetskopiering av data , hvor alle parametere er lagret . Det muliggjør tidsbesparende gateway-konfigurasjon i tilfelle utskifting , og sikrer høy tilgjengelighet av anlegget gjennom minimal nedetid .

We see

Prosessingeniøren simulerer fremtiden for å forbedre dagens drift av fabrikken .

Emersons digital tvilling software - optimaliserer driften av ditt anlegg .
Emersons simulator , kjent som Digital Tvilling , kjører parallelt med det virkelige kontrollsystemet og muliggjør operatørtrening og testing uten at det påvirker driften av ditt anlegg .
For mer informasjon , last ned her : Emerson . com / WeSeeDigitalTwin
Emerson-logoen er et Emerson Electric Co varemerke og servicemerke . © 2020 Emerson Electric Co .