AMNYTT AMNYTT.no 6/2022 | Page 60

60 / 92

AMNYTT NR . 6 2022
Norge er et foregangsland nå det gjelder utvikling av løsninger for hydrogen og det er naturlig at vi bringer våre løsninger til dette markedet .

Som en partner i industriell koblingsteknikk og automasjon , støtter Weidmüller sine kunder over hele verden med produkter , løsninger og tjenester innen energi , signaler og data . Selskapet er ikke bare en av de ledende leverandørene innen elektronikk og elektrisk tilkobling , men har også mange års kompetanse innen vindenergi , solcelle og prosessindustrien . Med denne unike kompetansen er selskapet i stand til å tilby hydrogenindustrien kundespesifiserte løsninger inne koblingsteknikk og automasjon , som er Weidmüllers arena for ” ny energi ”.

Tilpassede løsninger for hydrogenindustrien I hydrogenindustrien brukes produkter fra denne leverandøren langs hele prosesskjeden – fra produksjon , lagring og forsyning til videre prosessering . I denne sammenhengen støttes megatrendene industrialisering og digitalisering , som er avgjørende for den raskt fremvoksende hydrogenindustrien . På området industrialisering støtter Weidmüller bruken av toppmoderne produksjonsteknologier ved å standardisere og modularisere elektriske installasjoner . Selskapets pluggbare sensor- , data- og strømforsyningsløsninger