AMNYTT amnytt.no 5/2022 | Page 8

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Prevas inngår avtale med Argeo Survey AS

Leveranse av HxGN EAM ( Enterprise Asset Management ) for å støtte Argeo sin avanserte operasjon av autonome undervannsfarkoster – AUV .
For å oppnå sine langsiktige mål om internasjonal vekst , lønnsomhet , pålitelighet og kontroll gikk Argeo i januar ut med en forespørsel i markedet etter en EAM / ERP løsning som kunne dekke deres behov for prosesstøtte . Basert på omfattende runder med spørsmål og svar inngikk man i april 2022 en avtale med Prevas om implementeringen av en Proof-of-Concept ( PoC ) basert på løsningen HxGN EAM ( tidligere Infor EAM ). Dette for å verifisere at løsningen ville dekke både nåværende og fremtidige behov . Løsningen ble satt opp for utvalgte prosesser før sommeren og det er gledelig å kunne bekrefte at Argeo nå går videre med HxGN EAM , levert av Prevas , som sin løsning for Asset Management , vedlikehold , innkjøp og logistikk . Implementering av løsningen starter opp nå i høst og vi forventer å gå live med løsningen i god tid før nyttår .

KUKA Nordic : Programvarespesialist tar over på customer service

KUKA Nordic har fått ny sjef for customer service . Det handler om Elin Hybert , tidligere tekniker og programvarespesialist i selskapet .
– En person med svært god kompetanse innen vårt tilbud og vår teknologi , sier administrerende direktør Joacim Lorentsson . Joacim Lorentsson kan fortelle at Elin Hybert har lang bakgrunn i selskapet . – Hun begynte hos oss rett etter videregående og gikk senere tilbake til skolen for å utdanne seg til sivilingeniør ved Chalmers og ved Technische Universität München . Etter det har hun fortsatt å jobbe her og perfeksjonert seg , sier han . I forbindelse med at Elin Hybert begynte i stillingen i august , gikk hun også inn i KUKA Nordics ledelsesgruppe .