AMNYTT amnytt.no 5/2022 | Page 30

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Krohne Instrumentation øker staben

Atle Johansen hadde første dag som salgsingeniør hos KROHNE Instrumentation 1 . juni . Hans primære arbeidsoppgaver er kundebearbeiding med fokus mot prosessindustri .
Marine som leverer målesystemer basert på nivåradar og mengdemålere til det globale skipsmarkedet .
Han har mange års erfaring innen instrumentering i denne industrien og de siste elleve årene har han jobbet hos Process Partner AS . Kombinasjonen med god teoretisk utdannelse , fagbrev og mye praktisk erfaring som gir han meget god kompetanse til å møte våre kunder med . De som kjenner Atle , forstår at vi i KROH- NE er både stolte og glade for at han har valgt å komme til oss for å være med på å styrke vårt salgsteam .
Om Krohne KROHNE Norway AS består av avdelingene KROHNE Instrumentation som leverer komplette løsninger innen instrumentering til det norske markedet og KROHNE

Rittal RiPanel : Konfigurator i ny versjon

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap . Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D , konfigureres individuelt og bestilles raskt , takket være direkte prisinformasjon . For systemplanleggere er dette nå enda enklere .
Med Rittals nye RiPanel konfigurator kan man spesialtilpasse kapslingen , inkludert tilbehør og prisinformasjon , og deretter bestille online . Flere produsenter av apparatskap har i dag et enkelt utvalgsverktøy for standardskap . Kravene til tavlebyggere og produksjon av apparatskap er mye høyere . Systemplanleggere og designere trenger konfiguratorer som også enkelt kan brukes til å konfigurere individuelle kapslinger enkelt – med passsende tilbehør , plausibilitetssjekker for å forhindre feil , 3D-visualisering , biblioteker med forhåndsdefinerte hullmaler og en direkte tilkobling til Eplan Engineering og webshoppen .