AMNYTT amnytt.no 5/2022 | Page 29

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Eaton tar føringen på cybersikkerhet med egne testlaber

Produktsikkerhet og beskyttelse mot dataangrep har aldri vært viktigere for produsenter og forbrukere . Det tar strømstyringsselskapet Eaton på alvor .
I dag finnes det flere mobile og tilkoblede enheter enn mennesker i verden . Vi kobler sammen maskiner , bygninger , hjem og kjøretøy med enorme mengder data . Det gir oss eventyrlige teknologiske muligheter , men også store risikoer . Nedetid , datatap eller sensitive opplysninger på avveie er både kritisk og kostbart for enhver bedrift og organisasjon . For Eaton , som stadig lanserer smartteknologi som lar oss sammenkoble så mange av tingene vi omgir oss med daglig , er datasikkerhet en avgjørende faktor : - Et dataangrep kan i verste fall lamme et stort konsern fullstendig på få minutter . Vi merker at markedet har begynt å etterspørre dokumentasjon på at produktene våre møter internasjonale bransjestandarder innen cybersikkerhet , forklarer Jon Helsingeng , leder av Eaton i Norden .

We see

Prosessingeniøren simulerer fremtiden for å forbedre dagens drift av fabrikken .

Emersons digital tvilling software - optimaliserer driften av ditt anlegg .
Emersons simulator , kjent som Digital Tvilling , kjører parallelt med det virkelige kontrollsystemet og muliggjør operatørtrening og testing uten at det påvirker driften av ditt anlegg .
For mer informasjon , last ned her : Emerson . com / WeSeeDigitalTwin
Emerson-logoen er et Emerson Electric Co varemerke og servicemerke . © 2020 Emerson Electric Co .