AMNYTT amnytt.no 4/2022 | Page 130

1 / 2022 | Industry @ pps | 14

I / O-serien kompletteres

ET200 SP HA er designet for bedre oppetid og er utført i et robust design etter spesifikasjoner fra prosessindustrien . Med kort med galvanisk skille , Ex-kort , Failsafe og mulighet til å inkludere ET200 SP Motorstartere er I / O-modulene klar for de fleste utfordringer .
Robust Prosessindustrien har lenge ønsket seg mer robust I / O . 24 V-kortene er isolert for opptil 1500 V overspenning og relekort er isolert for 3500 V . De innebygde automatsikringene kobler fra spenningen ved slike situasjoner og kobler automatisk tilbake igjen når overspenningen er borte .
Kortene tåler også mer EMC og er laget for temperaturer fra -40 til + 70 ° C . Kretskortene er lakkert og har derfor også bedre motstandsdyktighet mot korrosive gasser .
Mye I / O på lite plass Vi leverer digitale I / O-kort med opptil 32 kanaler og analoge kort med opptil 16 kanaler . Med mulighet for 56 kort på én stasjon kan du nå få mye I / O på lite plass . Vi har kabinettdesigntegninger ( EPLAN og AutoCAD ) tilgjengelige med over 800 I / O i ett 80 cm kabinett inkludert rekkeklemmer , sikring og strømforsyninger .