AMNYTT AMNYTT.no 6/2022 | Page 50

Pressemeldinger

Pressemeldinger

Sopra Steria vant gjev bransjepris for Aker BP-prosjekt

Det har vært vellykket . Det nye styringssystemet vi har vært med å implementere hos Aker BP sikrer at de ansatte får informasjonen de trenger for å jobbe trygt og effektivt både offshore og på land . Det sier Bernt Gjellestad , som har vært Sopra Sterias prosjektleder for innføring av nytt styringssystem hos energiselskapet Aker BP .
– Superfornøyd Torsdag 22 . september mottok han og hans kollega Iselin Songe-Møller bransjeprisen for « Årets konsulentoppdrag » på Virke Arena i Oslo Spektrum . Prisen gjelder selve innføringen av systemet , hvor Sopra Steria har vært en sentral bidragsyter .
– Teamet fra Sopra Steria har jobbet tett med Aker BP . Prosjektet har vektlagt opplæring og god kommunikasjon , sier Gjellestad .
Konsulentguiden har delt ut priser til de beste konsulentselskapene siden 2008 . Juryformann Svein Stavelin oppsummerte det slik da han forklarte hvorfor Sopra Steria fortjener denne prisen :
– Selskapet får oppdragsprisen fordi de har lykkes så godt med å implementere et svært viktig system i en kompleks organisasjon med mange nivåer , der samarbeid og prosesser må gå riktig for seg , samtidig som kunden er superfornøyd .