AMNYTT AMNYTT.no 6/2022 | Page 32

Pressemeldinger

Pressemeldinger

En enkel og prisgunstig vei inn i industri 4.0

iiQoT gir et teknologisk løft til små og mellomstore selskaper . KUKAs plattform iiQoT gir mindre virksomheter med en viss grad av automasjon samme muligheter som store industrikonsern .
Via skyen får de full kontroll på hvor godt robotene arbeider , når de trenger service , om det oppstår flaskehalser i produksjonen og så videre . I likhet med KUKAs mer eksklusive plattform KUKA . DeviceConnector – som er tilpasset for større selskaper og de som ønsker å skape sine egne plattformer for overvåking – er iiQoT skybasert og gir fullstendig kontroll over alt utstyr . Den er imidlertid mer skjematisert og litt enklere .
– Men utrolig praktisk og lett å bruke . Du får ferdige sider for hver robot , og deretter kan du bryte hver enkelt av dem ned til serienummeret og se akkurat hva de gjør , hvor mye energi de trekker , hvor mange av timene i døgnet de er i gang , og så videre . En enkel måte for små og mellomstore selskaper å gå over til industri 4.0 på , ifølge Micael Amandusson .

Allrounderen blant styreskapsomformere

NORD DRIVESYSTEMS utvider sin NORDAC PRO inverterfamilie til å inkludere størrelser med effekter på opptil 22 kW .
Alle fem størrelsene i produktserien har et integrert multiprotokoll Ethernet-grensesnitt og en slank , kompakt design . NORD tilbyr dermed den perfekte elektroniske løsningen for sine optimalt tilpassede drivsystemer – og gjør det for et bredt effektområde . Et bredt utvalg av grensesnitt og funksjoner i én produktserie : Dette leveres av NORDAC PRO-omformerfamilien . Serien har kun vært tilgjengelig siden 2019 og har allerede plassert seg med stor suksess på markedet . Det integrerte multiprotokoll Ethernet-grensesnittet tillater kommunikasjon via protokollene Profinet , EtherCAT , EtherNET / IP eller Ethernet PO- WERLINK . Den kompakte utformingen i bokformat muliggjør plassbesparende installasjon i kontrollskap .