AMNYTT AMNYTT.no 6/2022 | Page 16

Pressemeldinger

Pressemeldinger

En viktig ressurs for tavlebyggere og installatører

Fredrik Aandal er kjent i bransjen og ble nylig ansatt i Schneider Electric i en støtterolle innen elkraftdistribusjon , med elsikkerhet som hjertebarn .
Fredrik Aandal ( 36 ) fra Lillestrøm ble 1 . august 2022 ansatt i Schneider Electric som PAE ( Product Application Engineer ).
En del av hans rolle vil være å gi opplæring og holde foredrag . Hans ansvar vil være å støtte tavlebyggere , installatører og prosjekterende som ønsker å utvikle smarte løsninger for fremtidens elkraftdistribusjon , med fokus på sikkerhet , pålitelighet og bærekraft .
Omfattende erfaring innen beskyttelse for elsikkerhet Aandal har mer enn ti års erfaring i bransjen og kommer fra en annen ledende bedrift , hvor han startet som serviceingeniør på UPS og deretter ble produktsjef for lavspenningsvern . Han er utdannet fagskoleingeniør og har fagbrev som elektriker .

Nye X2 web HMI-er med innebygget HTML5 webklient

De nye X2 web HMI-ene gir deg muligheten til å bruke HTML5-webteknologier i industrielle miljøer på tvers av ulike plattformer som HMI , mobil , nettbrett , PC osv . uten noen konvertering eller omprosjektering .
X2 web tilbyr visualisering med et Chromium-basert nettleservindu i kioskmode for å vise websider fra SCADAsystemer , PLS-er eller andre enheter med innebygde webservere .
Les mer på : www . beijerelectronics . no / X2web