AMNYTT amnytt.no 4/2022 | Page 38

38 / 75

Eliaden med rekordoppslutning

– Messen i år har vært en meget positiv opplevelse . 20 724 personer besøkte Eliaden i år – det høyeste besøkstall siden Eliaden 2008 . Utstillerne er meget godt fornøyde . Alle jeg har snakket med har hatt godt trykk alle dagene , sier en fornøyd prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden .
Over 281 utstillere hadde stand på Eliaden 2022 . De viste seg frem på et areal på 12 000 kvm , en økning rundt 13 % fra messen i 2018 . Årets messe bød også på flere større stands enn før . SG Armaturen var størst med 300 kvm . Eaton og Elko hadde250 kvm , mens CTM Lyng hadde 175 kvm . Arrangøren kunne merke et sug etter messe-opplevelser , tusenvis av besøkende hadde forhåndsregistrert seg .
– Spesielt onsdagen var godt besøkt . Da var køen for å komme inn i messehallene på nesten 30 meter . Etter to år med pandemi og møter i Teams , tror jeg både leverandører og kunder satte pris på muligheten for å møtes på større messer igjen . Dette var kanskje også noe av grunnen til at flere store lysprodusenter var tilbake i år , etter fravær på mange år . Det var hyggelig å ha dem tilbake , sier Arnesen . – Det har også vært en betydelig andel besøkende fra andre europeiske land . Dette har trolig sammenheng med at Eliaden er den første messen av noe størrelse i Europa , som er gjennomført fysisk etter koronapandemien , mener Arnesen .

” Det har vært en betydelig andel besøkende fra andre europeiske land ”

AMNYTT NR . 4 2022
Prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden er meget godt fornøyd med rekordstor publikumsoppslutning på Eliaden 2022 .
Rapport fra