15 /168
AMNYTT NR. 6 2019
To samarbeidende roboter skal i fremtiden
håndtere pappkartongene automatisk
trykk på 38 bar og faene får riktig
fasong. En transportør sørger for
at fatene sendes til tapping. I før-
ste fase av tappeprosessen fylles
fatene med CO2. Dette gjøres for å
unngå skumming ved påfyll av ølet.
Ølet overføres i rør fra bryggeride-
len som ligger vegg i vegg med tap-
periet. Etter tapping merkes plast-
fatene og det settes lokk på fatet.
Deretter blir det tredd en pappeske
rundt fatet. Esken skal beskytte fa-
tene under transport. Etter denne
operasjonen palleteres ølfatene og
sendes til ferdiglageret. All intern
transport er automatisk med egne
selvstyrende vogner.
Helautomatisk drift
Produksjonslinjen er designet for
helautomatisk drift, med behov
for kun en operatør. I innkjøring
NYHET! AX / KX.
Åpner nye perspektiver.
Den nye generasjonen av kompaktapparatskap og småbokser.
www.rittal.no